Logo

Sild, kogte, kolde, med peberrodsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 sild renses, befris for benene og koges forsigtigt i vand med salt, hel peber, laurbærblade, timian, løg og eddike. Til saucen bages smør og hvedemel, spædes med mælk. Smages til med salt, peber, eddike, revet peberrod og sukker, og må ikke koge. Afkøles og irøres flødeskum. Sildene anrettes garneret med tomatskiver, der er drysset med revet peberrod. Sauce i små kokotter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her