Logo

Sild, farserede 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferske sild skrabes. Hoved og hale fjernes og sildene skæres op i ryggen, renses og benene tages ud, hvorefter sildene skylles, bredes ud på et klæde og tørres. Drysses med salt og peber indvendig og fyldes med stuvet kold spinat tilsat hakkede champignons. Sildene lukkes og lægges i et smurt gratinfad. Påhældes fiskefond og hvidvin og dampes under låg eller smurt pergament. Anrettes og serveres med sauce vin-blanc tilsat den siede nedkogte fond.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her