Logo

Sild, farserede 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferske sild skrabes. Hoved og hale fjernes og sildene skæres op i ryggen, renses og benene tages ud, hvorefter sildene skylles, bredes ud på et klæde og tørres. Finthakkede champignons og løg ristes i smør. Tilsættes franskbrød uden skorpe og udblødt i lidt mælk, hakket persille og lidt smør. Røres op med et par rå æggeblommer og krydres med revet muskat. Silderogn og mælke rulles ind i denne dej, der fyldes indeni sildene, som bindes sammen og lægges i smurt gratinfad. Overhældes med smeltet smør, drysses med hakket persille, rasp og salt. Sættes i ovnen i ca. 15 min. under drypning, ved 175°.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her