Logo

Sild, farserede 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferske sild skrabes. Hoved og hale fjernes og sildene skæres op i ryggen, renses og benene tages ud, hvorefter sildene skylles, bredes ud på et klæde og tørres. En lind fiskefars, der er blandet med hakkede, svitsede champignons og løg stryges i hver sild, der lægges sammen. Ydersiden af silden bestryges også med fars. Herefter dyppes sildene i udpisket æg, blandet med smør og salt. Paneres med rasp og steges i ovnen ved 175° på en pande med rigeligt smør i ca. 15 min. Serveres med tomatsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her