Logo

Sild, farserede 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hertil anvendes store sildefileter, der er helt fri for ben. 100 gistandgjorte champignons og 1 løg rives på råkostjernet og blandes med 250 g torskerogn uden skind, 2 spsk rasp, 1 æg, ½ tsk salt og lidt peber. Dette røres til en fars, der lægges på silde fileterne, som derefter rulles sammen fra halen, og stilles i et smurt gratinfad. Der overhældes lidt rognsuppe, og fadet sættes i ovnen ved 175ºC i ca. 15-20 min. Serveres med ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her