Logo

Sild à la ltalienne 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses, befris for ben, skylles og tørres. Indeni hver sild lægges et aflangt stykke fed ost rullet i persille. Sildene lukkes og ombindes, vendes i hvedemel og steges langsomt til osten næsten er smeltet. Drysses med salt og steges færdige. Anrettes. Panden afkoges med fløde. Små pillede kartofler gives til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her