Logo

Sild à la Cauchoise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses. Rogn og mælke hakkes meget fint sammen med ligeså meget æble. Tilsættes en smule cayenne og salt, og koges i smør i 5-6 min. Sildene drysses med salt, vendes i hvedemel og steges i smør. Anrettes maskeret med æblepureen og serveres med sauce Moutarde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her