Logo

Shepherd's Pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Normalt serveres eventu­elle rester af oksekødet den følgende dag koldt med syl­tede løg, chutney og friske grønsager eller i en »Shep­herd's Pie« Foto: Simon Hede

Normalt serveres eventu­elle rester af oksekødet den følgende dag koldt med syl­tede løg, chutney og friske grønsager eller i en »Shep­herd's Pie« (hyrde-pie).
 
500 g kogte, mosede karto­fler tilsat lidt mælk og en klump smør
2-3 dl sauce
1 stort løg
20 g spæk
30 g margarine
300 g stegt kød.
Lidt blandede krydderurter
2-3 tomater
Salt og peber.

Skær kødet ud i små stykker eller hak det fint.
Smelt spækket og steg løg og tomater, indtil de er blø­de.
Tilsæt kød, sauce, kryd­derurter, salt og peber.
Hæld det hele i en pieform.
Bred kartoffelmosen ud over kødblandingen og form den pænt.
Margarine­klatter lægges hen over kar­toffelmosen, og fadet sættes i ovnen ved 200ºC i 30 minutter, indtil retten er gyldenbrun.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her