Logo

Sej bagt med tomat og kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

græsk inspireret
(4 personer)

800 g sejfilet
½ dl olivenolie
3 fed hvidløg lløg
1 ds hakkede flåede tomater
2 laurbærblade
6-8 kartofler
1 grøn peber
2 tomater
1 dl hvidvin eller vand
saft af ½ citron
salt og peber

Kom fiskestykkerne i et smurt ovnfast fad og hæld citronsaft på.
Drys med salt.
Hak løg og hvidløg og sauter dem let i olivenolien.
Kom flåede tomater, hvidvin og krydderier ved og lad saucen småsimre i 10 min.
Smag til med salt og godt med friskkværnet peber.
Skær kartoflerne i både og tomater og peberfrugter i skiver.
Læg kartoflerne rundt om fiskestykkerne og hæld saucen ved.
Læg peberfrugter og tomatskiver over.
Bag retten i ovnen ved 200ºC i ca. 30 min.
Server fx. en græsk salat og brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her