4 store skiver seitan
1spsk. kuzu
2 spsk hvedemel
2 dl vand
3 dl rasp (knust, tørret brød)
2 spsk sesamolie
Løgsauce:
2 løg i halvmåner
2 dl vand
1 spsk mirin
1 spsk tamari
1 tsk kuzu
Bland 1 spsk kuzu med hvedemelet og 2 dl vand.
Dyp seitanskiverne deri og vend dem i raspen.
Steg dem gyldne på begge sider i olien.
Saucen laves ved at koge vandet op.
Derefter tilsættes løgene, som koger i 15 min.
Smag til med tahin og tamari og jævn saucen med kuzu'en (husk at røre den op i lidt koldt vand).
Serveres med hirse og en grøn salat.
Variation: seitanskiverne kan serveres med champignonsauce. Tempeh, tofu, og fisk kan serveres på samme måde.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.