Logo

Savoykålroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kål a la italiana. 4 port.

8 flotte savoykålblade, salt
2 løg
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
400 g mager flæskefars
50 g revet parmesan
4 marinerede sardeller
10 sorte eller grønne stenfrie oliven
friskkværnet peber
1 dåse flåede tomater (800 g)
2 spsk tomatpure
2 spsk balsamicoeddike

Kog savoybladene godt 8 minuttter i 1 l saltet vand.
Pas på, når vandet hældes fra (så bladene ikke går i stykker), giv dem et koldt brusebad og lad dem dryppe af.
Pil løg og hvidløg og hak dem fint.
Varm 1 spsk olie i en pande og svits løg og hvidløg ved middel varme.
Lad dem køle af.
Bland løgene med farsen og parmesanen.
Hak sardellerne og olivenerne fint og ælt dem godt i farsen.
Tilsæt resten af olien, krydr med peber og kun lidt salt.
Kom tomater med saft i en gryde, skær dem i små stykker og varm dem op.
Rør den koncentrerede tomat i.
Lad det koge ind uden låg og smag til med salt, peber og balsamicoeddike.
Bred savoybladene ud.
Fordel fyldet i 8 aflange portioner.
Læg dem på bladene, fold siderne ind mod midten og rul bladet sammen.
Sæt rouladerne i tomatsaucen og lad dem simre i 30 minutter ved svag varme med låg på.

Server med godt brød med sprød skorpe
kj pr. portion: 1900

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her