Logo

Sauterede jomfruhummerhaler på tomatconcassé og humle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
12-16 jomfruhummerhaler
8 solmodne tomater
1 kvist humle
2 spsk rødvinsvinaigre
Olivenolie
2 spsk stærk, kraftig øl
Salt, peber
4 skiver toastbrød
Hvidløg
 
Tomatconcasse: Blancher tomaterne, befri dem for skind og kerner og finthak kødet.
Pisk vinaigre, 2 spsk olie og øl i concasse'en.
Dræn tomatsaften fra concasse'en, kog ind til glace og smag til med salt og peber.
Rist brødet, gnid med hvidløg og dryp olivenolie på.
Rist jomfruhummerhalerne.
Anretning: Læg toastbrødet i bunden med tomatconcasse over.
Drys rigeligt med humleblomstblade på, læg jomfruhummerhalerne på tap­pen og anret tomatglace omkring.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her