300 g sautéskiver af svinefilet/ kalvefilet (½ cm tykke).
1-2 spsk olivenolie.
Salt og peber
Chilikrydret pasta:
300 g pasta.
4 knuste fed hvidløg.
3 spsk olivenolie.
1 dåse flådede, hakkede tomater.
½ dl sorte oliven uden sten.
1 dl grofthakkede basilikumblade.
Tørret chilipeber efter ønske.
Tilbehør: Høvlet parmesanost.
Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand efter anvisning på pakken.
Varm hvidløg og chili i oliven i en lille, tykbundet gryde, uden at det tager farve.
Tilsæt tomaterne, når hvidløget begynder at tage farve.
Bring det hele i kog og lad det småkoge, til pastaen er færdigkogt.
Smag til med salt, vend oliven og basilikum i tomatsaucen og vend
derefter saucen i den velafdryppede pasta.
Dup sautéskiverne tørre og krydr med salt og peber.
Varm olien godt op ved kraftig varme og læg kødskiverne på panden, vend dem straks og tag dem derefter af panden.