6 færdigkøbte små pizzabunde
185 g færdigkøbt tomatsauce med chili
4 forårsløg, i skiver
1 rød peberfrugt, i skiver
440 g røde kidneybønner, fra dåse
2 spsk friskhakket basilikum
75 g revet mozzarella
30 g revet cheddar
125 g cremefraiche
125 g majschips.
Guacamole:
1 fed hvidløg, presset
1 lille rødløg, hakket
1 storavocado, moset
1 tsk citronsaft
1 spsk færdigkøbt tomatsalsa
2 spsk cremefraiche
Ovnen forvarmes til 200°C.
Pizzabundene smøres med tomatsalsaen.
Læg forårsløg, peberfrugt, bønner og basilikum på bundene.
Drys med mozzarella og cheddar (eller anden mild ost).
Bages i 15 minutter eller til pizzabundene er sprøde og osten er gylden.
Server de små pizzaer med majschips, guamole og kold cremefraiche.
Guacamole:
Alle ingredienserne kommes i en røreskål og der røres grundigt rundt.