Logo

Sandwich rejer og sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 stk
125 g pillede, kogte rejer, optøede hvis der bruges frosne, og grofthakkede
1 cm frisk ingefærrod, pillet og revet
1 fed hvidløg, knust
2 tsk mild sojasauce
1 spsk tomatketchup
2 forårsløg, hakkede
peber
4 store, mellemtykke skiver hvidt eller brunt brød uden skorpe
60 g blødt smør
2 æg, sammenpiskede
2 spsk mælk
2 spsk sesamfrø
1 spsk majsolie
Pynt:
upillede, kogte rejer
forårsløg i strimler

Bland rejer med ingefær, hvidløg, sojasauce, tomatketchup og forårsløg i en skål.
Krydr med peber.
Smør brødet let med 30 g smør.
Fordel rejeblandingen på 2 smurte skiver.
Læg de resterende skiver ovenpåmed smørret nedad, og pres dem sammen.
Pisk æg og mælk sammen og hæld blandingen i en flad skål.
Dyp sandwichene i blandingen, så de bliver blødt godt igennem.
Drys dem på begge sider med sesamfrø.
Opvarm resten af smørret sammen med olien i en stegepande.
Læg sandwichene på panden og steg dem i 5-6 minutter, til de er gyldne.
Vend dem af og til.
Skær hver sandwich i 3 stænger.
Server dem rygende varme, pyntet med upillede rejer og forårsløg i strimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her