2 stk
2 sandwichboller eller croissanter
30 g blødt smør
45 g hvidløgsost
6 små hjertesalatblade (eller anden salat)
6 tykke skiver bøftomat, skåret i halve
125 g fast paté i skiver
salt og peber
Pynt:
2 sprøde, sammenrullede baconskiver
2 sorte oliven
2 små salatblade
Skær bollerne/croissanterne to tredjedele igennem i midten, fra de runde sider til de spidse, men ikke hele vejen.
Åbn dem en anelse og smør begge sider let.
Fordel hvidløgsosten over den ene side og læg salatblade over på skrå.
Læg 3 tomatskiver på hver bolle/croissant og patéskiver langs den ene side.
Læg de resterende halve tomatskiver på den anden halvdel af patéen og krydr med salt og peber.
Pynt: træk sammenrullede baconskiver, oliven og små salatblade på 2 cocktailpinde og stik en i hver sandwich.
Variationer: Læg om ønsket lidt mayonnaise eller pickles oven på sandwichene.