8 stk
125 g blød, jævn paté
125 g flødeost
2-3 dråber Tabascosauce
2 skiver mørkt rugbrød uden skorpe, fx pumpernickel
15 g blødt smør
2 stilke bladselleri
Pynt:
2 radiser i skiver
små persillekviste
Bland paté, flødeost og Tabascosauce i en skål og rør det godt sammen, til det er blødt. Hæld blandingen i en sprøjtepose med en lille stjerneformet tylle.
Skær hver brødskive i 4 kvadrater, 4 cm, og smør dem let med smør.
Skær sellerien i otte 3 cm lange stykker.
Sprøjt lidt pateblanding langs den hule kant af selleristænglerne.
Sprøjt resten af blandingen i et diagonalt mønster over den smurte pumpernickel.
Læg selleristykkerne diagonalt over pumpernicklen.
Skær radiseskiverne i pæne kvarte.
Læg 2 stykker på hver side af sellerien og 3 stykker langs pateen i sellerien.
Sæt 2 små persillekviste i hver sit hjørne.
Variation: Erstat om ønsket pumpernicklen med mini-toasts (fås i delikatessebutikker), små sprøde stykker ristet brød, der sælges i pakker med ca. 33 stk