Logo

Sandart, stegt med peberfrugt og frisk basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 skiver sandart eller anden fisk
2 snittede skalotteløg
2 snittede peberfrugter
1 spsk kapers
frisk basilikum
olivenolie til stegning
salt og peber

Steg fisken indtil den bliver gylden på begge sider. Krydr med salt og peber. Varm lidt olie på en pande og sauter løgene i 2 minutter. Tilsæt peberfrugter og 1 kop vand. Lad vandet fordampe. Tilsæt kapers og frisk basilikum.
Server evt. med nye kogte danske kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her