Logo

Salcita-de-jitomate

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sauce:
1 mellemstort løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
3 store tomater, flåede og hakkede
2 stk serrano chilier, hakkede
1/8 tsk sukker
2 spsk vegetabilsk olie
1 spsk hakkede friske grønne koriander

Hæld løg, hvidløg, tomater og chili i en blender og purer kort.
Pureen skal have lidt klumper og ikke være for glat.
Smag til med sukker og salt.
Varm olien i en kasserolle, hæld tomatblandingen i og kog saucen under omrøring ved moderat varme i omkring 5 minutter.
Rør koriander i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her