Logo

Sagoøl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. hvidtøl
skal af ½ citron
70 g sagogryn
75 g melis
4 æggeblommer eller 2 hele æg

Øl og citronskal bringes i kog, sagogrynene hældes i under omrøring, og kogningen fortsætter ca. ½ time.
Æggeblommer piskes hvide med sukkeret.
1 dl af den kogende sagoøl blandes hermed, hvorefter alt hældes i gryden og piskes indtil suppen er tæt på kogepunktet.
Små tvebakker serveres til. Kan også koges af med lige dele van og øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her