Logo

Safranris 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4-6 personer)
50-100 mg tasmanske safrantråde
4 dl lang kornede ris
20 g smør
3 spsk olivenolie
1 finthakket lille løg
6-8 dl kogende vand tilsat 1 tern fjerkræbouillon
 
Hæld lidt kogende vand ned i glasset med safrantrådene og lad trække 24 timer.
Varm smør og olie op i en gryde og sauter løgene bløde, uden at de tager far­ve.
Hæld risen i, rør rundt 1 minut, tilsæt 2 ½ dl kogende bouillon samt sa­franopløsningen.
Rør godt rundt og tilsæt resten af bouillonen.
Læg tætslutten­de låg på og lad simre ved meget meget lav varme i ca. 20 minutter.
Tag låget af, lad risen stå et par minutter og løsn derefter med en gaffel og ser­ver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her