500 g dykandbryst
3 løg
2 store gulerødder
200 g sukkerærter
2 spsk soyaolie
2 tsk karry
3 spsk olie
2 spsk sirup
salt og peber
Sauce:
1 tsk kartoffelmel
9 spsk vand
3 spsk eddike
1 spsk sukker
¼ tsk salt
2 spsk tomatketchup
Skær kødet i tynde strimler på langs af brystet.
Varm olien.
Tilsæt karry og soyaolie og lad det bruse det igennem.
Tilsæt løg og svits dem klare.
Kød og sirup tilsættes som brunes godt, hvorefter varmen sænkes og kødet steger
videre under låg i ca. 10 minutter.
Gulerødderne tilsættes og steger med i ca. 5 minutter.
Tilsæt sukkerærterne som blot varmes igennem.
Bland alle ingredienserne til saucen i en skål og rør det i kødet og koge det igennem
hvis saucen bliver lidt "sej" kan der tilsæt lidt olie.