Logo

Sød dykand med sprøde grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g dykandbryst
3 løg
2 store gulerødder
200 g sukkerærter
2 spsk soyaolie
2 tsk karry
3 spsk olie
2 spsk sirup
salt og peber
Sauce:
1 tsk kartoffelmel
9 spsk vand
3 spsk eddike
1 spsk sukker
¼ tsk salt
2 spsk tomatketchup
 
Skær kødet i tynde strimler på langs af brystet.
Varm olien.
Tilsæt karry og soyaolie og lad det bruse det igennem.
Tilsæt løg og svits dem klare.
Kød og sirup tilsættes som brunes godt, hvorefter varmen sænkes og kødet steger
videre under låg i ca. 10 minutter.
Gulerødderne tilsættes og steger med i ca. 5 minutter.
Tilsæt sukkerærterne som blot varmes igennem.
Bland alle ingredienserne til saucen i en skål og rør det i kødet og koge det igennem
hvis saucen bliver lidt "sej" kan der tilsæt lidt olie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her