Logo

Sælleverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g sællever
200 g bacon
1 stort løg
3 fed hvidløg
friskkværnet peber
1 ½ tsk groft salt
5 spsk hvedemel
4 dl mælk

Lever, bacon, løg og hvidløg blendes eller hakkes, tilsættes hvedemel og mælk, smages til med peber og salt. Bages i vandbad. Opskriften kan også laves, hvor man laver en bechamel tilsmagt med krydderier og anjoser.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her