Logo

Rullepølse 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Slaget fra kalven
4-5 tynde skiver spæk
lidt småkød
1 tsk salt
¼ tsk peber
¼ tsk salpeter
1 tsk hakket løg (løg kan udelades)

Slaget lægges med den glatte, blanke side ned mod bordet.
Derpå fordeles spæk, småkød og krydderier ovenpå, og slaget rulles sammen, så rullepølsen bliver ens tyk over det hele.
Den sys derefter sammen med stoppenål og bomuldsgarn langs siden og for enderne, hvorefter den snøres og lægges i saltlage.
Når rullepølsen skal bruges, udvandes den, koges mør og lægges i pres, til den er helt kold.
Af hvert slag kan sys 1 eller 2 rullepølser.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her