Logo

Roulade med chokolade - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
150 g sukker
2 spsk caco
50 g kartoffelmel
1 spsk pre-mix
1 tsk bagepulver

Kom dejen i bradepande.

Bag ved 250°C i 5-6 min. Vend den ud på sukkerdrys set papir.

Fyld: 100 g smør, 140 g flormelis, 2 ½ tsk vaniljesukker, 1 æg, evt. ristede hakkede mandler.

Smør det ud over den kolde kage.

Rul sammen og læg den i køleskabet, til fyldet er helt stivnet.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her