Logo

Roulade af kalveschnitzel med citron og champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kalveschnitzler á 180 g (kalkunschnitzler kan også anvendes)
100 g champignon i tern
2 skalotteløg i små tern
saft fra ½ citron
2 dl piskefløde
1 spsk hvedemel
50 g smør
250-300 g broccoli
25 g mandelflager
salt
peber

Yderligere:
Stegesnor

Skalotteløg og champignon sauteres i 25 g smør og blandes med det halve af citronsaften. Krydr med salt og peber. Læg det på kødet, som rulles og bindes med stegesnor. Steges på en pande til det får en gylden farve ca. 5 min. drys ses med hvedemel og fløde hældes på. Det hele simrer under låg i 10 min. Kødet tages op og saucen blendes til fin konsistens.
Broccoli skæres i mindre buketter og koges sprøde i letsaltet vand i ca. 3-4 min. Mandlerne svitses gyldne på en pande i den resterende smør. Mandler drys ses over broccoli.
Til denne ret kan anbefales nye danske kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her