Logo

Rosastegt gråandebryst, serveret med majroetimbale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gråænder
250 g majroer
3 æg
1,5 dl piskefløde
3 dl æblecider
5 Ingrid Marie æbler
2 dl nedkogt sky
1 lille bundtfrisk timian

Brysterne skæres af de flåede gråænder.
Brysterne brunes på hver side i varmt fedtstof.
Steges rosa på panden.

Der koges en god, kraftig vildtsky, på skrog og lår.
Majroerne skrælles og rives op af den grove side på et rivejern.
Blandes sammen med de sammenpiskede æg og piskefløde
Hældes op i 4 smurte souffleforme, som stilles i vandbad, og bages i ovnen i 35 minutter ved 150º.

Æblerne skæres ud i både, cideren reduceres til ⅓ og heri svinges æblerne.
På denne måde undgår man, at æblerne mister deres sødme, samtidig med, at de bevarer deres spændstighed.

Vildtfonden sigtes, og reduceres til det halve, jævnes evt. med en anelse Maizena, timiansblade tilsættes, og skyen tilsmages med salt og peber.

Anretning:
Æblerne lægges i midten af tallerkenen, timbalen stilles ovenpå, brystet skæres i skiver , og lægges i en vifte på tallerkenen, lidt timiansky hældes ud på, og resten af saucen serveres ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her