Logo

Roquefortmedaljer fra Aalholm slot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 300-400 g roquefort ost eller Danablue som det også kaldes.
lidt blødt smør
Groft rugbrød i skiver
Radisseskiver og karse til pynt
 
Hak osten lidt i stykker med en gaffel.
Tilsæt smørret og rør/mos det sammen med osten, så der er en fin lille
osteblanding.
Tag rugbrødsskiverne og tryk dekorative runde medaljeskiver ud med et
glas.
Tag en smørekniv og læg ca 3 store klatter ostemasse på brødskiven,
således at det danner et lille "bjerg".
Pynt med karse og små radisseskiver og anret medaljerne på et pænt
serveringsfad.
Server medaljerne med et godt glas portvin til.
 
Tips: Smørret kan undlades, men da det ikke er alle der kan lide en
rigtig stærk ost, anbefales det at komme smørret i.
Man kan også forsøge at erstatte rugbrødet med pumpernikkel, men de
fleste kan nu ikke så godt lide det. De vil heller have groft rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her