Logo

Rodfrugt-chips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tynde skiver af blandede rodfrugter (fx selleri, pastinak, rødbede, gulerod og kartoffel)
2 l olie med højt ryge­punkt (ikke jomfruolie)
 
De tynde skiver rodfrugt lægges enkeltvis i den 120°C varme olie og steger, til der ikke længere dannes bobler omkring dem.
Herefter lægges de på papir og drysses med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her