½ skive rugbrød med smør
3-4 skiver roastbeef
1 stor spsk remoulade
½ tsk hakket persille
1 tomat springer
Kom roastbeefen på brødet. Læg bræmmen af remoulade oven på roastbeefen, drys persillen på remouladen og pynt med tomatspringeren på midten.
Remoulade:
Remoulade kan laves på forskellige måder, og selvfølgelig kunne vi starte med at sylte grønsagerne osv. Men man kan også købe en Luksus Picalilly (sød sennepspickles).
500 g Picalilly kommes i en sigte, for at senneps-dressingen kan dryppe af. Blend grønsagerne groft og tilsæt 200 g Kryddermayonnaise, se opskrift, og man har en næsten hjemmelavet remoulade, som smager dejligt.
Man kan også blende kapers eller saltagurker med, hvis den skal være mere salt.
Tomatspringer: En skive tomat skæres fra midten og ud. Skiven vrides og sættes på.