800 g roastbeef af inderlår
1 spsk smør
1 spsk olie
1250 g kartofler
3 avocadoer
50 g mayonnaise
½ citron
3 forårsløg
1 bdt dild
groft salt
friskkværnet peber
Kogte pillede kartofler afkøles og skæres i skiver.
Lav en dressing ved at blende avocado med mayonnaise, friskpresset citronssaft og vand (ca. 2 dl ) til en lind og cremet konsistens.
Bland dressingen med kartofler, tynde ringe af forårsløg og små duske dild.
Smag til med salt og peber.
Brun kødet i smør og olie i en tykbundet gryde.
Krydr med salt og hæld lidt vand ved kødet i gryden.
Steg roastbeefen under låg og vend den undervejs.
Steg kødet i ca. 45 minutter, til centrumstemperaturen er 55°C.
Lad stegen hvile 20 minutter inden den skæres i tynde skiver.