Logo

Roastbeef med asparges vinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille roastbeef 500-800 g
2 tsk rapsolie
500 g asparges
2 hårdkogte æg
2 spsk olivenolie
2 spsk hakket persille
1 spsk hakket dild
1 spsk hakket purløg
2 spsk finthakket løg
1 spsk vineddike
salt og peber
 
Bring ½ – 1 liter vand i kog i en gryde.
Tilsæt evt. 2 stk peberkorn og 1 laurbærblad.
Kom kødet i vandet (vandet skal lige akkurat dække).
Kog roastbeefen ved svag varme i 15-20 min.
Tag kødet op og fjern snoren. Varm olien op i en tykbundet gryde.
Brun kødet på alle sider i ca. 10 min. Krydr roastbeefen med salt og peber og pak det ind i alufolie.
Lad den hvile i ca. 10 min.
Knæk enden af aspargesene, en for en.
Der hvor aspargesen knækker vil den lange ende være spiselig, mens bundstykket er for trægt til at spise.
Kom aspargesene i kogende vand med salt og kog dem i 2 min.
Tag aspargesene op, lad dem dryppe af for vand og læg dem på et fad.
Hak de hårdkogte æg og bland dem med olien, persille, dild, purløg, hakkede løg, vined-dike, salt og peber.
Hæld saucen hen over aspargesene.
Skær kødet ud i tynde skiver og server det med asparges, kogte kartofler og masser af godt brød.
Tilbehør: 1 kg kartofler og godt brød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her