Logo

Roastbeef 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1600 g roastbeef, snøret
1 ½ spsk olivenolie
1 ½ spsk smør
salt
peber

Varm olie og smør op. Brun kødet godt på alle sider. Drys med salt og peber, og stil stegen i en forvarmet ovn ved 210º i 35-50 minutter, afhængig af kødets tykkelse, og hvor rødt du vil have det. Pak straks det færdigstegte kød godt ind i alufolie og viskestykker, og lad det trække mindst 15-20 minutter inden udskæringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her