Logo

Ristet kulmule med skind serveret på majsfrikassé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

med ristede valnøddekerner og purløgsvinagrette


600 g kulmulefilet
4 danske majskobler
olivenolie
1 bundt purløg
½ rødløg
50 g valnød
2 spsk hvidvinseddike
salt
peber

Majsfrikassé:
Majskolberne renses og koges i ca. 6 min. i letsaltet vand. Efter endt kogning køles kolberne af i koldt vand. Kernerne fra 2 af kolberne skæres af og blendes med 2 spsk olivenolie, lidt salt og peber. Tilsæt herefter ½ bdt finthakket purløg og ½ hakket rødløg, og varm firkasséen igennem Smag til med salt og peber.

Ristede valnøddekerner:
Kernerne vendes i lidt olie og ristes på en pande i et par minutter.

Purløgsvinagrette:
½ bdt purløg, 2 spsk hvidvinseddike, 3 spsk olivenolie, salt og peber blendes, til vinagretten får en cremet konsistens.

Ristet kulmule med skind:
Kulmulen skæres i portionsstykker, ridses på skindsiden med en skarp kniv og krydres med salt og peber. Steg fisken et par minutter på skindsiden i lidt olie på en varm pande. Skru ned for blusset og lad fisken stege videre (stadig på skindsiden), indtil kødet får en mælkehvid farve. Så er kulmulen klar til servering.

Server retten med nye kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her