Logo

Riskager i svøb

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl rismel
31/2 dl sukker
6 dl palmebladsjuice
150 g udblødte gule mungbønner
2 spsk vaniljesukker
31/2 dl kokosmælk
3 spsk sukker
1 knsp. salt
1 spsk majsstivelse
2 spsk olie
6 blancherede bananblade
2 spsk ristede sesamfrø

Bland rismel, 2 dl sukker og 5 dl juice og kog det til en dejagtig konsistens.
I en anden gryde koges bønner med resten af sukkeret og vanilje til en tilsvarende konsistens.
Køl af og rul små mungbønneboller.
Pensl bananbladene md olie, læg rismelsdejen midt på bladene og mungbønneboller ovenpå og slut af med endnu et lag rismelsdej.
Pak bananblade ne omkring til små firkantede pakker og damp dem i 10 minutter.
Sauce:
Kog kokosmælk op, tilsæt sukker, salt og resten af juicen samt majsstivelse.
Server riskager i svøb med kokossauce og ristede sesamfrø.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her