Logo

Risgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. sødmælk
250 g risgryn
1 tsk salt

Grynene skylles i koldt vand.
Mælken bringes i kog ved jævn varme og under omrøring.
De skyllede gryn hældes i under stadig omrøring og grøden koges nu ca. 1 time ved meget svag varme under tætsluttende låg, mens der jævnlig røres heri.
Saltes ved anretningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her