Logo

Risengrød ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 port.
½ dl grødris
1 dl vand
1 ½ dl letmælk
1 nip salt
1 tsk sukker
kanel
 
Kog ris, vand og salt i en gryde ca. 15 min.
Hæld mælken i, rør rundt, mens det får et opkog.
Tag gryden af pladen, stil den på en kogeplade uden varme og lad den stå 30-45 min. uden omrøring.
Giv grøden et nyt opkog og spæd evt. med mere vand.
Smag til med sukkeret eller server kanelsuk­ker til.
 
Server hertil:
1 lille glas letmælk, kanel, 1 stykke knækbrød og 1 skive fuldkornsbrød med blød plantemargarine (3 g/skive) og sardin i tomatsauce eller 1 skive mager ost 30+ (17% fedt) og ½ grapefrugt.
 
Næringsindhold i ovenstående portion
kj 2010, kcal 480, fibre 6,0 g, fedt 12,9 g (22E%), mættet fedt 4,5 g, flerumættet fedt 3,6 g, P/S 0,8, kolesterol 32 mg

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her