og marinerede asparges
500 g varmrøget ørred
1 rødløg
50 g kapers
skal af 1 citron
lidt purløg og dild
4 tomater
lidt estragon
balsamicoeddike
lidt safran
olie
4 stk asparges
krydderurter f. eks.kørvel, dild og purløg
blandet salat
Rilette:
Skindet trækkes af ørreden og kødet plukkes af. Kødet vendes med ½ hakket rødløg, hakkede kapers, skallen fra citron og hakket purløg og dild.
Tomatsalsa:
Tomaterne kvartes, indmaden tages ud og tomaterne skæres i små stykker, vendes med ½ rødløg, estragon, balsamico, safran og 4 spsk god olie. Aspargesene skæres i tynde skrå skiver som blancheres, vendes med olie, balsamico og lidt krydderurter. Salaten vendes med olie og balsamico, herpå anrettes riletten som "kugles" op på salaten og med de marineredeasparges og krydderurter på toppen.