Logo

Rigatoni med broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rigatoni ai broccoli

320 g rigatoni-pasta
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
½ chilipeber
olivenolie
100 g mager bacon i terninger
100 g cherrytomater
500 g broccoli
salt
parmesanost eller fetaost (ricotta salata)

Rens broccolien og del den i buketter. Nip, skyl og halver cherrytomaterne.
Sæt vand over til pasta. Blancher broccolien heri i fem minutter og tag den op med en hulske. Vandet bruges til at koge pastaen i.
Pil og hak skalotte- og hvidløg meget fint. Skær baconen i terninger.
Varm olivenolien i en pande. Tilsæt løg, hvidløg, chilipeber og bacon og lad det blive klart over jævn varme, tilsæt broccolien og rør i panden, smag til med salt og tilsæt cherrytomaterne, der ikke skal have for meget varme for ikke at blive for bløde. Kog pastaen mør al dente i rigeligt spilkogende letsaltet vand. Hæld vandet fra, bland pastaen med broccolien og resten af ingredienserne og server med revet parmesan eller feta skåret i små terninger.
Drys med ost efter behag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her