Logo

Ribssyltetøj med muscovadosukker og kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ribssyltetøj med muscovadosukker og kanel

Ribs sammen med muscovado­sukker og kanel bliver særligt læk­kert! Syltetøjet holder ca. 1 måned i køleskabet. Vil du opbevare det i længere tid, kan du fryse det.

 

Ca. 5 dl: 

2 liter ribs

4 dl mørkt muscovadosukker

1 spsk stødt kanel

 

Afstilk ribsene, og skyl dem.

Læg bærrene i en rustfri gryde, og kog langsomt op.

Tilsæt sukker og kanel under omrøring.

Kog syltetøjet ved svag varme 30 min.

Hæld på rene glas med låg, der har stået i ovnen ved 100°C i 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her