Logo

Ribssaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg ribs
1 dl vand
300 g sukker pr. liter saft
1 tsk konserveringsvæske pr. liter saft.

 
Bærrene skylles og kommes i gryden sammen med vandet.
Der lægges låg på, bringes langsomt i kog og koger ved svag varme ca. 15 min.
Saften sies derpå gennem et klæde eller en saftpose og skal henstå ca. 1 time.
Saften måles og hældes i gryden sammen med sukkeret.
Saften koges derpå ca. 5 min. uden låg på gryden.
Den skummes og der tilsættes konserveringsvæske.
Hældes på flasker og tilbindes straks eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.
.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her