Logo

Rejer med hvidløg - Gambas con ajo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg pillede rejer
3 fed hvidløg
½ tørret lille chili
3 spsk olivenolie
salt
 
Rejerne skal være godt afdryppede.
Pil og hak hvidløget, er der kerner i chilien fjernes de.
Skær chilien i tynde strimler.
Hæld olien i panden, der sættes over varmen.
Olien skal være rygende hed, når du kommmer rejerne i (ellers koger de).
Steg dem nu hurtigt men let i 3 min.
Drys med lidt salt og server dem i skål eller i et lille fad.
Spis brød til, så du får væden med op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her