Logo

Regnbueørred-paté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg ørred-filet.
2 spsk salt.
½ tsk hvid peber.
5 hele æg.
1 ltr. piskefløde.
1 bundt finthakket dild.
2 stk 500g bageforme (smurt)

Ørreden fileteres, skindet fjernes og fileterne køres gennem en kødhakkemaskine.
Røres sej med salt og peber.
Tilsæt æggene, et ad gangen.
Tilsæt herefter dild og tilsidst fløden.
Massen røres langsomt sammen i hånden, evt. på maskine ved lav hastighed - eller brug en blender.
Pateen kommes i de smurte forme og opsættes i et vandbad i ovnen. 160ºC i en time

Tips: Der bliver en temmelig stor portion uid af 1 kg regnbueørred, men da den færdige paté nemt kan fryses ned, er det ikke noget problem.
Fidusen ved at tilberede en regnbueørred som paté er, at evt. muddersmag forsvinder i den færdige ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her