Logo

Rabarbermarmelade uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

900 g rabarber
4 dl vand
1 brev grøn Melatin
 
Snit rabarberne i små tegn og kog dem i en gryde med 4 dl vand.
Kog det i ca. 12 min. (indtil rabarberne er opløst). Tilsæt 1 brev grøn
Melatin og lad det koge i 2 min.
Hæld straks på glas og luk låget.
Stil i køleskabet efter 1 time.
 
Tips: Skal marmeladen holde længe så skyl glasset med Atamon.
Marmeladen har ydermere kun 30 kcal pr. 100 g og er derfor velegnet
til en kaloriebevidst kost eller til diabetes. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her