Logo

Rabarberkage - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En fin måde at få serveret forårets friske nye rabarber. 
100 g kokosmel
250 g hvedemel
250 g sukker
3 tsk bagepulver
½ kg rabarber
1 spsk vaniljesukker
3 æg
1 æggehvide
 
Kokosmel, hvedemel, sukker, bagepulver, vaniljesukker, æg og æggehvide røres sammen til en dej.
Rabarberne renses og snittes i mindre stykker.
Rabarberstykkerne blandes i dejen.
Dejen kommes i en lille bradepande 30x45 cm, beklædt med bagepapir.
Bages i ca 45-55 min ved 175°C.
Det er en dejlig kage med en frisk smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her