Logo

Rabarbergrød med appelsin og jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rabarber saft
lidt skal af 1 stor appelsin
200 g sukker eller sødemiddel, der svarer dertil
jævningspulver til rabarbergrød
500 g friske jordbær

Tilbehør:
4 spsk fromage frais
lidt vaniljesukker

Snit rabarberne og kom dem i en gryde sammen med appelsinsaft, sukker samt lidt revet appelsinskal. Lad det simre 4-5 min. og rør ofte. Smag til og jævn med jævningspulver, som beskrevet på posen. Lad grøden køle af, inden de friske jordbær, der er skåret i både, røres i.
Server med en skefuld iskold fromage
fra is, der er smagt til med lidt vaniljesukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her