Logo

Rabarber/yoghurt trifli 10 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
½ l yoghurt naturel
500 g rabarberstilke
200 g makroner
150 g sukker
 
1 person:
1 ¼ dl yoghurt naturel
125 g rabarberstilke
50 g makroner
2 ½ spsk sukker
 
Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe af minimum ½ time.
Vask rabarberstilkene og snit dem i 2 cm lange stykker.
Bland rabarber med sukker og et par skefulde vand i en gryde og varm det op under låg.
Tag låget af og lad frugten simre mør, men så der sta­dig er hele stykker i kompotten.
Hæld den straks i en skål til afkøling.
Skrab den cremede yoghurt over i en skål og rør den sammen med et par skefulde rabarbersaft.
Læg rabarberkompot, knuste makroner og yoghurt lagvis i portionsglas.
 
Energi pr. portion: 1969 kJ/473 kcal  Protein: 6,2% Fedt: 9,7% Kulhydrat: 84,1%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her