Logo

Rømmesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 marinerede kryddersildefileter
Rømmesauce:
2 spsk eddike 7 %
2 spsk sukker
2 dl rømme
1 dl fløde
salt, peber
citronsaft
 
Bland alle ingredienserne til saucen og smag den til.
Skær marinerede sild i stykker på skrå og læg dem i saucen.
Lad rømmesilden stå og trække ca. 1 døgn før brug.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her