Logo

Røget tunfisk med hvidløgs kartoffelmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1500 g store kartofler
6 fed hvidløg
50 g smør
2 ½ dl mælk
Salt
Peber, friskkværnet
2 dl balsamicoeddike
1 spsk honning
50 g smør i tern
500 g røget tunfisk i strimler

Skær de skrællede kartofler i store stykker og kom dem i en gryde sammen med de pillede hvidløg, kog dem møre i vand, der lige dækker, uden salt.

Giv mælk og smør et opkog, hæld vandet fra kartoflerne og hvidløg, og mos dem med den varme mælk, smag til med salt og peber.

Tag en tykbundet gryde og kog balsamicoeddike og honning ind til det halve, pisk den kolde smør i eddiken.

Anret kartoffelmosen på 4 tallerkner, fordel den skivede røget tunfisk på kartoffelmosen, og hæld saucen over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her