Logo

Røget laks med pasta i whiskysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g pasta
75 g smør
250 g røget laks i små strimler
1-2 tsk whisky
6 spsk cremefraiche
friskkværnet peber

Smelt smør og bland laksestrimlerne i. Tilsæt whisky, cremefraiche og lidt peber. Bland varm pasta i.
Serveres med salat, brød og vin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her